Kenny Anker Brows

Snaregade 12, over gården, st. th., 1205 København K.
+45 20 62 92 75
info@kennyankerbrows.dk

BEMÆRK: Da vores telefon er nede, bør vi kontaktes på e-mail. 

Åbningstider: 

Søndag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 18:00
10:00 – 20:00
06:30 – 18:00
09:00 – 16:00

 

Kontakt vedr. Presse, events, sponsor, messer mv. mail info@kennyankerbrows.dk

Bookingbetingelser:
Når du har en aftale: Kom venligst 5-10 minutter før din bookede tid starter. Skulle du komme for sent, så vil din behandlingstid blive tilsvarende kortere. Vurderer din behandler, at den resterende behandlingstid ikke er tilstrækkelig i forhold til din bookede tid, så forbeholder vi os retten til, at din behandling vil blive aflyst, du vil dog blive opkrævet behandlingens fulde beløb.

NB: Af respekt for vores kunder samt vores arbejde beder vi dig venligst om at foretage en eventuelt afbestilling senest 24 timer før behandlingens start. Kenny Anker Brows fakturere 100% af alle bestilte behandlinger ved udeblivelse. Ved for sent afbud fakturere vi 70% af behandlingernes pris. 24 timers reglen er til for at vi har mulighed for at booke en ny kunde.

NB: Vi elsker små børn, men fraråder at medbringe dem til behandling, da du ikke har mulighed for at holde øje med barnet under behandlingen.

OBS. Du skal være over 18 år for at booke en behandling. Er du under 18, skal en forælder eller værge oprette aftalen for dig.

ADBUD: Skal meddeles på e-mail eller telefonisk (kun opkald) – Bemærk: At telefonsvarer samt SMS’beskeder ikke er gældende, da vi muligvis ikke ser beskeder som disse i tide.